Sluiten

Fietspoint Enschede maakt gebruikt van cookies om de website te verbeteren.

Verhuur


Bij Fietspoint Enschede kunt u fietsen huren voor één of meerdere dagen. De fietsen beschikken over drie versnellingen en zijn voorzien van handremmen. Wij raden u aan tijdig te reserveren voor een fiets. Reserveren doet u in het formulier hiernaast of telefonisch via (053) 432 2792.

Bij het huren van een fiets bent u verplicht een geldig legitimatiebewijs te laten zien. Verder is de waarborg € 50,- per fiets, die u contant dient te voldoen. Voor het huren van fietsen gelden dezelfde openingstijden als voor de bemande stalling en de winkel. Alleen op deze tijden kunt u de fiets ophalen en weer terugbrengen.

Tarieven fietsverhuur (inclusief BTW)
Huurfiets per dagdeel € 7,50 (inclusief verzekering)
Huurfiets per week (5 dagen of langer) € 37,50 (inclusief verzekering)
Kinderzitje per dagdeel € 1,50
logo OV fiets OV-Fiets
Wanneer u lid bent van OV-fiets dan kunt u deze bij ons huren. Een OV-fiets is zonder versnellingen en heeft een terugtraprem. Er is geen formulier, geen borg en geen legitimatie nodig.

Er worden geen abonnementskosten gerekend. Ter verificatie van uw persoonsgegevens incasseert de NS jaarlijks € 0,01. Het huren van een OV-fiets gedurende 24 uur kost € 3,85. Huurt u de OV-fiets langer, dan betaalt u per 24 uur steeds € 3,85. Na 72 uur betaalt u daarbij per 24 uur een toeslag van € 5,-.

Hoe gaat de OV-fiets in zijn werk?
Eerst laat u uw pasje zien aan het personeel bij de balie, waarna u de sleutel krijgt. U haalt zelf de fiets uit de rekken. Wanneer u de fiets weer komt terugbrengen zet u de fiets, wanneer de winkel nog open is, terug in de rekken en levert u de sleutel bij ons in. Wanneer de winkel gesloten is, plaatst u de fiets in het rek in de hal en doet de sleutel in de blauwe kluis. De sleutel zal bij opening van de winkel worden ingescand.

Voor meer informatie kijkt u op ov-fiets.nl.

Fotogalerij

Contact

Fietspoint Enschede
Stationsplein 33
7511 JD, Enschede

Telefoonnummer
(053) 432 2792

Email
info@fietspointenschede.nl